Fabrika Görselleri

FABRİKA

1974 yılında tarım ürünleri alım ve satımı ile başlayan ticaret hayatına atılan Göksu ailesi, 1992 yılında ilk un değirmenini kurmuş ve faaliyetine başlamıştır. O günden bugüne yıllar içerisinde büyüyerek kendini ispatlamış ve Türkiye’nin en büyük buğday üreten firmaları arasında yerini almıştır.

Titizlik ile Üretiyoruz

Kırma kapasitesi 650 ton /gün olan iki hattımıza ek olarak; üretim kapasitesi 75 ton / gün olan ısıl işlem görmüş un hattımız ile çalışan fabrikamızın gıdaya uygun çelik silolarında hammadde depolama kapasitesi 45.000 MT. ve yine gıdaya uygun olarak yapılan dikey silolarımızda ise son ürün depolama kapasite 10.800 MT.’dur.

İşletmemiz ISO 9001:2015 ve BRC kalite yönetim sistemi kriterlerine uygun olarak üretim yapmaktadır. Çalışanlarımız da HACCP genel hijyen kuralları ve gıda güvenliği kriterlerine uygunluğu sağlanmış ve SGS tarafından belgelenmiştir.

Firmamızın İslam Ülkelerine yapacağı ihracatları için gerekli olan Helal Sertifikası ve Endonezya ülkesine yapılacak olan ihracatları için de SNI Sertifikası bulunmaktadır.

Sağlık ve Lezzet İçin Kalite

Firmamızın, üretim sistemi ve laboratuvar analizlerinde ISO 9001-2015 ve BRC Kalite ve Gıda Güvenliği Sistemi uygulanmaktadır. Bu uygulamada öncelikle mevcut tehlikeler ve riskler tanımlanmış olup, daha sonra ise bu risklerin en aza indirilmesi veya ortadan kaldırılması için kontrol ve yönetim sistemleri geliştirilmiştir. Buğdayı fabrikamıza getiren araçlardan öncelikli olarak otomatik numune alma sondası ile numuneler alınarak, kontrolü laboratuvarımızda analiz edilmektedir. Akabinde analiz edilen buğdaylar, çeşitli kriterlere göre incelenir ve çıkan sonuçlara göre değerlendirilmektedir. Analiz sonuçlarına göre GÖKUN Spesifikasyonlarına uyan hammaddeler kabul edilmektedir. Ayrıca alınan buğday numuneleri pestisit analizine gönderilerek tarım ilacı kalıntısına ait kontrolleri de yapılmaktadır.

Fabrikamızda üretim hammadde kabulden, satış arzına kadar her aşamada yapılan analizler Türk Gıda Kodeksi Buğday Unu Tebliği’ ne uygun niteliklerde, titizlikle ve kalite standartlarına uygun gerçekleşmektedir. Laboratuvarımız un ve buğday analizleri için CHOPIN, BRABENDER ve PERTEN gibi dünyaca kabul görmüş markaların cihazları ile donatılmış, ve bütün analizlerimiz de bu cihazlar ile yapılmaktadır.

Kalitemizi ispatlayan gelişmiş laboratuvarlarımızın içinde Mikrobiyoloji Laboratuvarımız da bulunmaktadır. Bu son ürünle de mikrobiyolojik analizler yapılarak unun insan tüketimine uygunluğunda ne kadar hassas olduğumuzu ispatlamış oluyoruz.


Kalite ve Gıda Güvenlik Politikası
Un Spesifikasyonlarımız

KALİTE BELGELERİMİZ

Silivri’den Dünya Mutfağına

İstanbul’un Silivri ilçesinde faaliyet gösteriyor olmamız; Silivri’nin coğrafik konumu gereği; gerek hammadde tedarikinde, gerekse pazarlama açısından limanlara ve transit ulaşım olanaklarına olan yakınlığımız bize hem rekabet üstünlüğü ve zaman kazandırmaktadır...

DAĞITIM FİLOMUZ

İç pazarda kendi araç filomuz ile sevkiyatlar gerçekleştirilmektedir, buna ek olarak ise endüstriyel  ölçekteki firmalara da dökme un sevkiyatı yapabilmek için filomuzda bulunan Silobas araçlarımız ile sevkiyat yapılmaktadır.

KONTEYNER TAŞIMALARINDA

Kendi araçlarımız ile fabrikamızda yükleme yapılarak limana taşınan konteynerler, uluslararası konteyner taşıma firmaları ile dünyanın dört bir yanına gönderilmektedir. Ayrıca limanlara olan yakınlığımızın avantajı ile büyük tonajlı açık gemi yüklemesi gibi operasyonlar da rahatlıkla yönetilmektedir.